Lead
Lead

Een enorme lading enthousiasme, de juiste dosis humor en een breed allround repertoire maakt Lead een band voor elk evenement.

Laat je meenemen in een waanzinnige muzikale wereldreis en ga mee met LEAD. 

Lead
Amplifier
Amplifier Coverband Amplifier is een triple E coverband: Engergiek, Enthousiast en Explosief! Dit rood-witte leger vuurt Mashups en Medley's met een ongekend tempo op het publiek af. Deze podiumbeesten maken van elke avond een herinnering om nooit te vergeten. Feesten, meezingen en springen tot je erbij neervalt! 
Amplifier
FUZE
FUZE

FUZE coverband brengt vlammende medleys en een energieke live-performance. Een gruwelijke combinatie die stilstaan onmogelijk maakt. 

Met een flinke bak ervaring en intense drive brengen ze een allesomvattende show waarin elke feestganger zich thuis voelt. 

FUZE
Flame Coverband
Flame Coverband
Flame Coverband “NEXT LEVEL” is een spetterende muzikale sensatie met energieke performers, bruisend van talent en ervaring.
 
Deze allround coverband kenmerkt zich door enthousiasme, interactie, professionaliteit veelzijdigheid en kwaliteit.


Flame Coverband
Bad Shoes
Bad Shoes Bad Shoes brengt je een groot feest vol confetti, jankende gitaren en energie, waarbij er niets anders opzit dan te zingen te springen tot je erbij neervalt. Vol gas neemt deze band je mee in een show vol klassiekers tot hedendaagse hits. Dus vul je glas, schraap je keel en maak je klaar voor een avond om niet te vergeten.
Bad Shoes
Bandje Voor De Sfeer
Bandje Voor De Sfeer
Tijdens de spectaculaire show komen de bekendste meezingers, vernieuwende medleys en knallende ballads voorbij waar bij op ieder tentfeest, pleinfeest, bedrijfsfeest en bruiloft gegarandeerd het dak eraf gaat.

Bandje Voor De Sfeer

Hartelijk welkom bij Henri Jansen Evenementen Service

Henri Jansen Evenementen Service is een evenementen-, management- en boekingsbureau uit Laren (Gld). Op deze site vindt u informatie over onze activiteiten en de verschillende vormen van entertainment die u via ons kunt boeken.

Mede dankzij onze trouwe klanten hebben wij meer dan 30 jaar ervaring in de entertainmentbranche. Wij leveren o.a. aan horeca, bedrijven, verenigingen, stichtingen, particulieren en diverse organisaties en evenementen.

Uiteraard kunnen wij niet alles op deze website vermelden. Mocht u niet kunnen vinden waar u naar op zoek bent,  aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. In principe kunnen wij elke Nederlandse artiest, zanger, zangeres, band, orkest, DJ, kindershow, etc. voor u boeken en regelen.

Gesteund door fantastische bands en artiesten kan Henri Jansen Evenementen Service u een uitstekend programma bieden voor elke gelegenheid.

Wij verzorgen de exclusieve boekingen van coverbands als LeadBarcodeFlame CoverbandBad ShoesFUZE coverbandBandje Voor De SfeerAmplifierAll-In CoverbandKabaal, enz. Bij ons boekingskantoor betaald u de juiste prijs en zonder extra kosten. Elke band heeft op onze website een eigen pagina met alle informatie en een boek nu knop om eenvoudig te boeken.

U kunt ons volgen via social media, u vraag stellen per mail en uiteraard staan wij u ook graag telefonisch te woord.