Door jarenlange betrokkenheid bij diverse evenementen weten wij wat er nodig is aan geluid en licht om het maximale effect te bereiken. Of het nu gaat om kleine locaties of om grootschalige evenementen, in overleg bekijken we in iedere situatie wat haalbaar is.

Wij werken met een aantal gerenommeerde geluid- en licht specialisten. Dit kan zijn voor optredende bands en artiesten maar ook de locatie kan zowel binnen als buiten sfeervol worden uitgelicht.
Bent u op zoek naar extra aandachtwaarde voor bijvoorbeeld u bedrijf of uw sponsoren dan bestaat de mogelijkheid om daarvoor een ledwall te plaatsen.

We gaan verder dan alleen het inhuren van geluid en licht.

In overleg met de artiesten kunnen wij een planning maken van speelschema’s en ombouwtijden. We verwerken antwoorden op vragen als: Neemt een band eigen techniek, personeel en backdrop mee? Past een act op het podium? Is er voldoende clearance? Heeft een artiest een eigen lichtplan?
Deze nauwkeurige afstemming kan opdrachtgevers al veel werk en kosten besparen.

Ledwall Halle 330x220Line 330x220Feesttent Wesepe geluid en licht 330x220Lichtshow 330x220Ledwall Boerhaar 330x220Mengtafel 330x220

Dankzij een groter inkoopvolume en meerdaagse aanbiedingen kunnen wij u een scherpe prijs voor huur van geluid, licht en ledwall garanderen.