Papa di Grazzi

Papa di Grazzi

Papa di Grazzi boeken voor een optreden?

Henri Jansen Evenementen Service is het boekingskantoor waar u alle bands en artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van coverband Papa di Grazzi.

Zanger (Papa) Albert Gras is niet meer weg te denken in het feestcircuit.

Deze Godfather of Party was nl. eerst oprichter, zanger en bedenker van Melrose en tevens de zanger en tekstschrijver van de hitsingel ,,O'' waarmee hij nog steeds door de tenten dendert.

Na bijna 25 jaar ,,Melrose'' kwam er echter een geschil tussen de band en Albert over de te varen koers voor de toekomst en formeerde Albert de band ,,Papa di Grazzi''

Om de vraag naar bepaalde liedjes nog meer te kunnen beantwoorden is de band in 2007 uitgebreid met een zangeres.

Helemaal gek, helemaal knots, supermuzikaal, verrassend, maar vooral erg veelzijdig, zo kun je de show het beste omschrijven.

Papa di Grazzi behoort, zoals de mensen uit het vak het noemen, ,,tot de absolute top'' van het feesttentcircuit, maar dat vindt de band zelf een beetje te veel van het goede. Met beide benen op de grond is hun ,,speel''motto.

Door de jarenlange podiumervaring is de band overal inzetbaar en is niet alleen het volume maar ook het repertoire en indien gewenst de hele show aan te passen aan de wensen voor elk willekeurig te houden evenement. Mede daardoor is de band tevens zeer geliefd op de bedrijfsfeestenmarkt.

Papa di Grazzi is echter meer dan een band die fantastisch kan musiceren. Het is een gelikte show met maffe taferelen. Een band met geinige acts een sms-party, superlenige lekkere danseressen, saxofoonsolo's, trompet, een videoshow, noem maar op. Het kan bij Papa di Grazzi niet op. De band speelt up to date top 40 hits afgewisseld met de betere rock en feestnummers, acts en natuurlijk de o zo populaire eighties/nineties nummers en showblocks.

Momenteel wordt er hard gewerkt aan een album welke inmiddels bijna af is.

maar hierover binnenkort meer.

Naast entertainer / zanger ,,Papa di Grazzi'', Albert Gras, bestaat de band uit :

Papa di Grazzi is:

Albert – Zang/entertainment

Mandy – Zang/dans

Marjolein -Zang/dans/trompet/keyboards

Mandy – Dans/entertainment

Jeremy – keyboards/trompet/zang

Jan – Saxofoon/gitaar/zang

Rogier – Gitaar/mandoline/steel-gitaar/zang

Julia – Bas/viool/zang

Geert – Drums

Papa di Grazzi boeken voor een optreden?

Stel uw vrijblijvende vraag op deze pagina of boek nu bij Henri Jansen Evenementen Service.