Hooked On Red

Hooked On Red

Hooked On Red boeken voor een optreden?

Henri Jansen Evenementen Service is het boekingskantoor waar u alle bands en artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van coverband Hooked On Red. 

Wekelijks trekt het Hooked On Red-spektakel door het land om van elk feest of evenement een waanzinnig succes te maken. Hooked On Red beschikt over een bijzonder breed repertoire. Als een kameleon past Hooked On Red zich moeiteloos aan en geeft daarmee het optreden de kleur zoals u en het publiek die het liefst ziet.

De grootste hits van de afgelopen dertig jaar worden afgewisseld met de leukste nummers van nu. Deze uitgekiende mix van diverse muziekstijlen resulteert gegarandeerd in een groot feest voor iedereen. De originele en zeer smaakvolle repertoirekeuze wordt bovendien voorzien van spectaculaire overgangen en muzikale wendingen. Hierdoor blijft iedereen tot de laatste noot geboeid!
 
Bij Hooked On Red is elke avond anders. Elke noot is echt gespeeld, verzoeknummers worden niet geschuwd en daarmee is een concert van Hooked On Red muziek, zoals muziek bedoeld is: spontaan, uit het hart, dampend van het zweet maar bovenal live!

Hooked On Red wordt ondersteund door een zeer professionele crew. De ervaren technici zorgen voor bijzonder prettig geluid op maat en een verbluffende lichtshow die zijn weerga niet kent. Al deze elementen – gecombineerd met humor, constante interactie met het publiek en het streven naar muzikale perfectie – zorgen ervoor dat het publiek elke avond meer dan tevreden naar huis gaat. Dat is de klasse van Hooked On Red!

Hooked On Red boeken voor een optreden?

Stel uw vrijblijvende vraag op deze pagina of boek nu bij Henri Jansen Evenementen Service. 

Hooked On Red Delicious 

Hooked on Red Delicous. Drie heerlijke zangeressen die kunnen dansen, entertainen en bovenal prachtig zingen. Hiermee is het repertoire en uitstraling van Hooked on Red in één klap gigantisch uitgebreid. Je neemt een topband en krijgt daar gelijk een act bij. Dit nieuwe concept van Topbands.nl is uitermate geschikt voor zowel de openbare alsook de zakelijke markt.
De drie zangeressen zijn een traktatie voor het oog. Ze zingen nummers van vroeger tot nu en daarnaast kunnen ze ook nog eens geweldig dansen en entertainen. Doe je ogen dicht wanneer de zangeressen individueel hun mannetje staan en je waant je live bij een concert van Duffy, Skunk Anansie of Rihanna. Zo gevarieerd zijn de drie stemmen. Tezamen tikken ze met het grootste gemak ook een liedje van K3 of Destiny’s Child af . Dit even als voorbeeld om maar iets van de veelzijdigheid van het repertoire en deze zangeressen te noemen.

De combinatie van de toch al doorgewinterde muzikanten en de in totaal drie zangeressen, hetgeen samen “Hooked on Red Delicious” vormt, geeft een nieuwe frisse dimensie aan het woord allround en multi-inzetbaar.
Heerlijk iets dat totaal anders is? Dat krijg je als je Hooked on Red Delicious boekt.
Wat doet Hooked on Red Delicious?

1e set Hooked on Red = band + zanger, 60 minuten hits van nu tot de beste klassiekers
2e set Hooked on Red Delicous = band + 3 zangeressen, 60 minuten showtime
3e set Hooked on Red = band + zanger + enkele nummers zangeres, 30 tot 45 minuten allround feest en ‘inkoppers’
Heeft u Hooked on Red voor het komende jaar al geboekt, maar spreekt “Delicious” u ook aan, schroom niet en bel om deze aanvulling alsnog bij te boeken.