Noah

Noah

NOAH boeken voor een optreden?

Henri Jansen Evenementen Service is het boekingskantoor waar u alle bands en artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van coverband NOAH. 

NOAH ontleent haar naam aan een gelijknamig ultra trendy restaurantketen aan de westkust van de USA.  Terwijl aan de start van dit millennium de fastfoodtentjes als paddenstoelen de grond uitschieten, besluit ene Einstein Noah het over een hele andere boeg te gooien. Jaren later blijkt zijn formule Back2Basic, fair food & real flavors een meesterzet. De Noah hotspot’s in de chique buitenwijken aan de Amerikaanse westkust zijn buitengewoon populair en bijzonder succesvol. Tussen de fastfoodketens en de snackcorner wannabes is er gelukkig toch nog plek voor The Real Deal!

noah bagels downtown

NOAH; The Real Deal!

Altijd 100% in tha Party-mode!

NOAH; The Real Deal! Bij NOAH dus geen meelopende tapes en voorgekauwde setlijsten. Een bewuste keuze. Hierdoor kan NOAH namelijk moeiteloos inspelen op het publiek en is geen optreden hetzelfde. Medleys ontstaan ‘on the spot’ en verzoekjes zijn altijd meer dan welkom. Vanzelfsprekend levert deze 6-koppige band niet alleen muzikaal een topprestatie, maar zorgt zij ook op het podium voor genoeg spektakel en interactie.

Experience matters!

Velen die zeggen het, maar slechts enkelen bewijzen het. NOAH behoord absoluut tot de laatste categorie. Al ruim 17 jaar maakt NOAH van elk feest een TOPFEEST! En met meer dan 1400 succesvolle shows op haar naam kan NOAH absoluut elke situatie de baas. Niet voor niets wordt NOAH regelmatig bij diverse theme-parties ingezet zoals de Zwartepieten huisband van Jochem van Gelder (voor 10.000 uitzinnige kinderen), maar ook als Amstel Live Band en Heineken Studenten Band laat NOAH keer op keer enthousiaste reacties achter!

NOAH boeken voor een optreden?

Stel uw vrijblijvende vraag op deze pagina of boek nu bij Henri Jansen Evenementen Service.