Mmoozz

Mmoozz

Mmoozz boeken voor een optreden?

Henri Jansen Evenementen Service is het boekingskantoor waar u alle bands en artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van coverband Mmoozz. 

MmoozZ is jong, dynamisch, flexibel en energiek. De band bestaat uit zes professionele muzikanten en zij weten elk feest, evenement of bruiloft om te toveren tot een ware happening. Optreden vinden zij het leukste wat er is! Live music at it’s best! MmoozZ speelt een breed allround repertoire: de nieuwste Top 40-hits maar ook bekende classics. Pop, rock, soul, dance en Nederlandstalig worden in een perfecte mix geserveerd: alles met een speciaal MmoozZ-sausje!

Met een zanger, zangeres, drummer, bassist, toetsenist en gitarist, heeft MmoozZ alle capaciteiten in huis om een wervelende show neer te zetten! De nummers worden ook altijd razendsnel achter elkaar gespeeld zodat er weinig stiltes vallen en de dansvloer gevuld blijft! Mendy en Stefan, zanger en zangeres weten met de nodige humor elk optreden weer tot een feestje te maken!

Mmoozz boeken voor een optreden?

Stel uw vrijblijvende vraag op deze pagina of boek nu bij Henri Jansen Evenementen Service.