Raymon Hermans

Raymon Hermans boeken?

Raymon Hermans boeken voor een optreden?

Henri Jansen Evenementen Service is het boekingskantoor waar u alle bands en artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Raymon Hermans.

Boekingen Raymon Hermans

RAYMON HERMANS geboren op 18-03-1994 in Roosendaal heeft één grote passie en dat is muziek. Al op jonge leeftijd begon hij met zijn passie welke inmiddels is uitgegroeid tot een succesvolle carrière. De unieke en herkenbare sound, gekenmerkt door dansbare, uptempo en vrolijke klanken, zorgde in 2017 voor zijn grote doorbraak met het nummer ‘M’n Favoriet’ welke de gouden- en platina status bereikt heeft.

Het succes werd vervolgd met pakkende uptempo nummers zoals ‘Gevallen’, ‘Fenomeen’ en ‘Hypnose’ welke dan ook door heel Nederland gedraaid worden.

Grote shows volgden van Dutch Valley tot Paaspop, Mega Piraten Festijn tot Muziekfeest Op Het Plein en van kantine tot feesttent. De zomers worden gevierd met tours langs Lloret de Mar, Gran Canaria en Mallorca en overal wordt uit volle borst meegezongen.

Met meer dan 45 miljoen streams op Spotify is RAYMON HERMANS dan ook niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekwereld. 

Raymon Hermans prijs

  • Raymon Hermans boekt u bij ons buro zonder extra kosten.
  • U checkt bij ons de beschikbaarheid van de artiest.
  • Op aanvraag kunt u bij ons tijdelijk maar kosteloos op een beschikbare datum een optie plaatsen.
  • Prijsopgave met gratis advies over geluid en licht voor een boeking.
  • De prijs van live muziek is aan verandering onderhevig. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer info, de actuele gage en de scherpste offerte.

Raymon Hermans boeken voor een optreden

Raymon Hermans boeken voor een optreden?

Stel uw vrijblijvende vraag op deze pagina of boek Raymon Hermans bij Henri Jansen Evenementen Service door op de 'boek nu' button te klikken.