Orlando Uitenwerf

Zanger Orlando boeken?

Orlando Uitenwerf boeken voor een optreden?

Henri Jansen Evenementen Service is het boekingskantoor waar u alle bands en artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van zanger Orlando.

Boekingen Orlando Uitenwerf

Orlando Uitenwerf is geboren in Suriname en naar Nederland gemigreerd. Hij is zanger en entertainer en is groot liefhebber van de Nederlandstalige muziek. Orlando’s zangcarrière is begonnen in de plaatselijke voetbalkantine. Doordat hij vaak na de wedstrijd nog even bleef hangen in de kantine, kwam daar af en toe ook een microfoon aan te pas. Zing nog even een liedje Orlando riepen z’n mede teamgenoten dan altijd. Dan pakte hij de microfoon en zong dan liedjes van Jannes, Django Wagner, Bouke, André Hazes, etc. etc. Groot feest dus altijd in de kantine. Dit bleef niet onopgemerkt en zo groeide de carrière van zanger Orlando Uitenwerf. Nu zingt Orlando overal, van verjaardagsfeesten, huwelijksfeesten tot aan discotheken en grote feesttenten.

Gaandeweg kreeg zanger Orlando de kans om een eigen single op te nemen. En deze kans pakte hij met twee handen aan. Ondertussen heeft hij nu drie eigen nummers waarmee hij een eigen weg probeer in te slaan. De eerste 2 singles hebben een Surinaams tintje met verder Nederlandse tekst. De laatste single is een helemaal Nederlandse single. Uiteraard zal zanger Orlando tijdens zijn optredens altijd de grootste meezing en mee feest hits ten gehore brengen van Jannes, Andre Hazes, Django Wagner en vele anderen.

Orlando Uitenwerf prijs

  • Zanger Orlando boekt u bij ons buro zonder extra kosten.
  • U checkt bij ons de beschikbaarheid van de artiest.
  • Op aanvraag kunt u bij ons tijdelijk maar kosteloos op een beschikbare datum een optie plaatsen.
  • Prijsopgave met gratis advies over geluid en licht voor een boeking.
  • De prijs van live muziek is aan verandering onderhevig. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer info, de actuele gage en de scherpste offerte.

Zanger Orlando boeken voor een optreden

Orlando Uitenwerf boeken voor een optreden?

Stel uw vrijblijvende vraag op deze pagina of boek zanger Orlando bij Henri Jansen Evenementen Service door op de 'boek nu' button te klikken.