Boh Foi Toch

Boh Foi Toch boeken?

Boh Foi Toch boeken voor een optreden?

Henri Jansen Evenementen Service is het boekingskantoor waar u alle bands en artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Boh Foi Toch.

Boekingen Boh Foi Toch

Wat twintig en een half jaar geleden als een geintje is begonnen met een repertoire van vijf nummers, is tegenwoordig een niet meer weg te denken fenomeen uit de Achterhoekse muziekcultuur. De vier muzikanten van BFT hebben alle hun wortels in de Achterhoek. Diezelfde Achterhoek, die in veel van hun nummers als de kleinschalige samenleving wordt bezongen, geschilderd, gelauwerd en op de hak genomen.

De verkoopcijfers van de cd’s en de drukbezochte optredens tonen nog steeds aan, dat BFT razend populair is in, met name, het oosten des lands. BFT speelt dampende en stampende feestmuziek, gelardeerd met inhaakwalsen, melancholische nummers, up tempo rock en country-achtig werk. Het publiek verzorgt veelal de refreinen, die uit volle borst en volle dorst worden meegezongen. Kemper knettert, Mali shuffelt, Te Molder dreunt en Keuper trekt en douwt zich te barsten!

De geheel eigen manier van presenteren van Hans Keuper en de onverwacht goede muzikale symbiose van deze vier Achterhoekers zorgen ervoor, dat elk optreden van Boh Foi Toch tot een zeer speciale gebeurtenis verwordt, die je niet snel vergeet! Boh Foi Toch betekent: tjongejonge, het is me wat. En dat ís ’t ook!

Boh Foi Toch prijs

  • Boh Foi Toch boekt u bij ons buro zonder extra kosten.
  • U checkt bij ons de beschikbaarheid van de band.
  • Op aanvraag kunt u bij ons tijdelijk maar kosteloos op een beschikbare datum een optie plaatsen.
  • Prijsopgave met gratis advies over geluid en licht voor een boeking.
  • De prijs van live muziek is aan verandering onderhevig. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer info, de actuele gage en de scherpste offerte.

Boh Foi Toch boeken voor een optreden

Boh Foi Toch boeken voor een optreden?
Stel uw vrijblijvende vraag op deze pagina of boek nu bij Henri Jansen Evenementen Service.