Mama Maffia

Mama Maffia

Mama Maffia boeken voor een optreden?

Henri Jansen Evenementen Service is het boekingskantoor waar u alle bands en artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Mama Maffia.

Boekingen Mama Maffia

MUZIKALE MAFFIOSI SCHIETEN MET SCHERP!

Vanuit de muzikale onderwereld schieten deze drie muzikale maffiosi met scherp! Menens is het! Onder het strenge oog van “MAMA” willen deze heerschappen maar één ding en dat is FEEST! Malle teksten en stevige rock om samen met het Maffiose publiek tot een kookpunt te komen. Crimineel goed, zeg maar…. Mama Maffia.

Live is een feest!

Mama Maffia moet je live zien. Rock-‘n-Roll in een Mama Maffia jasje! Maar ook hun eigen liedjes met teksten in streektaal hebben alle aanwezige ingrediënten voor een gigantisch, met humor doorspekte show. Mama Maffia is een dampende, stampende knettergekke Rock ’n Roll band. Zowel op als naast de bühne dagen deze drie ras-muzikanten elkaar uit.

Prijs Mama Maffia

  • Mama Maffia boekt u bij ons buro zonder extra kosten.
  • U checkt bij ons de beschikbaarheid van de band.
  • Op aanvraag kunt u bij ons tijdelijk maar kosteloos op een beschikbare datum een optie plaatsen.
  • Prijsopgave met gratis advies over geluid en licht voor een boeking.
  • De prijs van live muziek is aan verandering onderhevig. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer info, de actuele gage en de scherpste offerte.

Mama Maffia boeken voor een optreden

Mama Maffia boeken voor een optreden?
Stel uw vrijblijvende vraag op deze pagina of boek nu bij Henri Jansen Evenementen Service