Lampegastuh

Lampegastuh

Lampegastuh boeken voor een optreden?

Henri Jansen Evenementen Service is het boekingskantoor waar u alle dj's en artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Lampegastuh.

Waar Lampegastuh tot voor kort nog bestond uit Jordy en Gert-Jan, spreken we sinds de komst van Ricky over een drietal. Lampegastuh zullen echter in nagenoeg alle gevallen met z’n tweeën on stage staan. In wisselende samenstelling zorgen de mannen in no-time voor een ware feestsensatie.

En dat ze daar geen problemen mee hebben bewezen ze al eerder op de grootste podia van Nederland. Daarnaast werden ze zelfs twee keer beloond met de award voor de ‘Populairste DJ act van Nederland’.

Een show van Lampegastuh is altijd weer een verrassing. In hoog tempo hoor je platen van freestyle tot urban en de set zit vol met eigen remixen. Het is moeilijk om jezelf in bedwang te houden tijdens hun set. Naast eigen remixen (die je o.a. elke vrijdag op 3FM checkt!) komen ze ook met toffe, unieke Lampegastuh- én Flügel gadgets.

Kortom: het gaspedaal mag zich voorbereiden op Lampegastuh!
 
Lampegastuh boeken voor een optreden?

Stel uw vrijblijvende vraag op deze pagina of boek nu bij Henri Jansen Evenementen Service