DJ DouBBle B

DJ DouBBle B

Dj DouBBle B oftewel Bart Beuting is geboren en getogen in de Achterhoek en is van jongs af aan al druk bezig met de muziek. 
Zijn dj carrière begon bij Bar ’t Doktertje in Lichtenvoorde waar hij achter de desks werd gezet toen 1 van de huidige dj`s niet kwam opdagen. Vanaf dat moment was deze dj niet meer achter de knoppen weg te slaan en werd hij bij deze feesthotspot al snel resident dj. 

Daarnaast draait hij niet alleen in uitgaansgelegenheden, maar draai ik ook op; kermissen, besloten feesten, themafeesten, evenementen, bruiloften, bedrijfsfeesten en andere feestlocaties of wat voor gelegenheid dan ook.
Dj DouBBle B had de smaak al snel te pakken en dit resulteerde al op korte termijn tot meerdere boekingen in zowel binnen- als buitenland.
Mijn doel is dan ook om van iedere gelegenheid; hoe groot of klein dan ook, een super feest te maken!
Daarbij is de spontane interactie tussen het publiek en voor m als dj erg belangrijk.
Hij doet dan ook erg zijn best om op elke gelegenheid de mensen en de bijbehorende muziek wensen goed aan te voelen, hierop in te spelen met eigentijdse muziek, zodat elke feestgelegenheid gegarandeerd slaagt!

Momenteel is hij niet meer weg te denken in het uitgaansleven en laat vele handjes omhoog gaan.
Ziet u deze DJ wel graag op uw feestje staan; neem dan contact op met Henri Jansen Evenementen Service en vraag naar de mogelijkheden!