Xplain

Xplain

Xplain! is 1 oktober 2015 van start gegaan. Opgericht door Arthur ter Voert. Tussen 1998 en 2015 was hij de oprichter, leadzanger en toetsenist van de bekende cover- en nederpopband HIKE. Onder andere bekend van de zomerhit 'Lekker lekker in de zon.' Met 17 jaren ervaring bij HIKE, en 120 optredens per jaar, weet hij inmiddels hoe een avond muzikaal ingevuld kan worden om te zorgen dat het al snel tot een feestelijk hoogtepunt komt! 

Arthur was te zien in het RTL4 programma The Voice of Holland, seizoen 6 (2015-2016) waar hij in de 'battles' stond en uiteindelijk verloor van 'bijna-winnaar' Dave Vermeulen. Dave werd uiteindelijk tweede! 

Via het muzikale circuit kwam hij terecht bij gitarist en zanger Roel Geerts. Roel was de frontman en gitarist van de John Mayer Tribute Band. Daarnaast is hij audiotechnicus en geluidsman.

Xplain! Een live tweemansband die bestaat uit ervaren musici met 100% live zang en spel. Ze maken gebruik van een zeer moderne, nieuwe licht- en geluidsinstallatie. Veel aandacht voor geluidskwaliteit, volume en het lichtplaatje dat perfect is afgestemd op het repertoire. Xplain onderscheidt zich door muzikaliteit, uitstraling, enthousiasme en een gevarieerd eigentijds repertoire met elkaar te combineren tijdens een avondvullend programma.

Xplain! richt zich op zowel besloten als openbare feesten en gelegenheden. Een bedrijfsfeest, personeelsfeest, bruiloft, kermis, feesttent of (grand)café... het repertoire is zeer uitgebreid en Xplain! past zich aan aan iedere gelegenheid.Een uitgebreid repertoire, gebracht met kwaliteit, show en humor! Xplain! speelt hierbij moeiteloos in op de wensen en reacties van het publiek en hierbij kunnen vele stijlen de revue passeren, van bijvoorbeeld dance tot stevige rock en van Latin tot gezellige (Nederlandse) feestmuziek! Van 'Gouwe Ouwe' tot de meest moderne Top-40 hits. Een polonaise, meezinger of ballad.