Cabrio

Cabrio

Een onuitputtelijk repertoire, een aanstekelijke energieke 100% live show en 5 ervaren topmuzikanten staan aan de basis van de succesformule van Cabrio!

Met de vele optredens achter zich, barsten de verschillende muzikanten van ervaring en hebben ze diverse podia in Nederland bespeeld. Of het nu gaat om een evenement of feesttent, een bedrijfsfeest of bruiloft, het veelzijdige repertoire van Cabrio maakt ieder feest tot een succes.

Met de combinatie van recente Top 40 nummers, Dance classics, Hollandse meezingers, Duitstalige hits en verrassende opzwepende medleys bruist iedere feestlocatie over van enthousiasme. Ondersteund door moderne licht- en geluidstechniek maakt Cabrio een graag geziene gast op de Nederlandse podia.

De Band

Ronald van Hal
Leadzang, entertainer, gitaar

Rick Ariessen
Toetsen, accordeon, leadzang

Sander Raaphorst
Gitaar, leadzang

Martijn Romp
Bas, backingvocals

Dave Kelder
Drums, backingvocals

Dave Kelder
Als een goed geoliede machine vormt Dave de motor van de band. Zijn beats, fills en akoestische gemixte sound zijn een belevenis voor elke muziekliefhebber. Dave geniet van meer dan 10 jaar ervaring en sloeg zijn slag op verschillende podia in Nederland. Deze doorgewinterde muzikant (voorheen Super Sundays) staat al jaren aan de basis van de goede live belevenis!

Martijn Romp
Een allround bassist die met hetzelfde gemak naast het gewone bas-werk ook staat te stuiteren op het podium, dan hebben we het over Martijn (o.a. voorheen Q5), Op het podium vormt hij een naadloze interactie met de beats van drummer Dave. Deze kwaliteiten zorgen er voor dat het allround repertoire in een live-setting staat als een huis.

Sander Raaphorst
Hij mag graag een gevoelige snaar raken. Sander is gepassioneerd, gedreven en domineert de songs met zijn gitaar. Als geen ander weet hij de muziek van Cabrio een eigentijds geluid mee te geven waardoor ze live een extra boost krijgen. Sander neemt ook regelmatig de leadvocals voor zijn rekening. Hierbij zoekt hij het publiek op en neemt ze mee in extase. De veelzijdigheid en gedrevenheid van Sander maken Cabrio tot een graag geziene gast in feesttenten, dancings en op bruiloften en evenementen.

Rick Ariessen
Ruim 10 jaar podiumervaring gaat schuil achter toetsenist Rick. Als een jukebox, met een jarenlange pophistorie als inhoud, brengt hij nummers vol overgave ten gehore tijdens de live-shows van Cabrio!. Ook de accordeon maakt deel uit van zijn instrumentarium en geeft het geluid van de band een extra dimensie.

Ronald van Hal
Enthousiasme en het streven naar de tent op de kop te zetten karakteriseren Ronald (voorheen Fashion Showband). Met zijn onuitputtelijke stemconditie wordt het meest uiteenlopende repertoire door hem vertolkt,  waarbij hij ook af en toe een gitaarpartij voor zijn rekening neemt. Het publiek maakt hij tot zijn publiek, die op aanstekelijke wijze worden meegezogen in zijn energieke act en presentatie. De enthousiaste reacties vanuit het publiek houden hem hongerig en eindigen soms in ludieke taferelen op het podium.

Mathijs, Michiel “bruur” Raben en Arjan Putman (Crew)
Onlosmakelijk verbonden met een goede live-act is de licht- en geluidstechniek. Deze vakkennis is gebundeld bij PS Showtechniek. Zij besturen de vrachtwagen, zorgen voor een fantastische podiumpresentatie, state of the art lichtshow en geven de band de live-sound waar het publiek om vraagt.  De drijvende kracht die achter de schermen een onmisbare functie vervuld.
 
Cabrio boeken voor een optreden?
Stel uw vrijblijvende vraag op deze pagina of boek nu bij Henri Jansen Evenementen Service.