Magic Unlimited

Magic Unlimited

Het jaar 2015 stond in het teken van veel internationale optredens en magische verrassingen. 

2015 startte in Berlijn, waar Oscar, Renzo en Mara een aantal maanden voor uitverkochte zalen in het beroemde theater Wintergarten stonden. Aansluitend volgde een twee maanden durende tournee met de produktie ‘Top Secret’. Hiermee veroverde Magic Unlimited samen met vader Hans Kazàn en broer, comedian Steven Kazàn, de Nederlandse theaters.

Het feit dat Kian Kazàn, de vijfjarige (!) zoon van Mara en Renzo, zijn televisiedebuut maakte in de SBS tv-show ‘We are family’, bewijst dat bij de hele familie Kazàn “magic” in het bloed zit! In september en oktober 2015 trad Magic Unlimited meermaals op in China. Onder andere in de miljoenensteden Ningbo en Chengdu. Eind oktober werd hun splinternieuwe goochelboek, ‘Op goochelavontuur met de familie Kazàn’ onthuld tijdens een live televisie-uitzending van het populaire programma RTL Late Night vanuit Amsterdam.

In november reisden de illusionisten af naar Parijs, waar televisieopnamen gemaakt werden voor de oudejaarsshow van de tv-show ‘Le plus grand cabaret du monde’. Deze uitzending werd door maar liefst 4 miljoen mensen bekeken. Het jaar werd afgesloten met twee uitverkochte Kerstshows waarbij de gehele Magic Family op het podium stond. Direct daarna is Magic Unlimited doorgereisd naar het Duitse München, waar ze met 11 shows in het avond aan avond uiterkochte Prinzregententheater 2015 tot een spectaculair einde hebben gebracht.