De Dikdakkers

De Dikdakkers

Zing mee, dans mee, feest mee………met de Dikdakkers!

Het feestduo de Dikdakkers weet precies hoe het publiek getrakteerd moet worden op een feestje. De liedjes “Het Vliegerlied“, “Hobbelpaard“, “Dikdakkersdans” , ”Het Bobsleelied” en natuurlijk de hit “Cowboys & Indianen” staan bol van de interactie. Het is slechts een kleine greep uit het grote repertoire van deze twee feestmakers.

Tijdens de vrolijke optredens van beide heren is “stilstaan” voor het publiek eigenlijk onmogelijk. Een optreden van Hans en Anton is een feest voor jong en oud!

Na het uitkomen van “Het Bobsleelied” besluiten de Dikdakkers om een echte bobslee op de bühne neer te zetten. Een aantal mensen uit het publiek wordt uitgenodigd om hierin tijdens de show plaats te nemen.

Nadat in 2014 het Winnaarslied goed was voor een geslaagd carnaval komen de heren begin 2015 met een fantastisch feestnummer: LACHEN”. Iedereen die dit zeer aanstekelijk lied hoort zal spontaan een vrolijke lach op het gezicht krijgen.

De Dikdakkers zijn veel geziene gasten tijdens “Oranjefeesten” zoals WK en EK en Koningsdag. Daarvoor hebben de Dikdakkers een speciale Oranjeshow ontworpen. Deze show, inclusief twee danseressen is bij uitstek geschikt voor feesten die gerelateerd zijn aan Oranje.

De single ‘Een Man Van Amore’ is een veelzijdig nummer. “In het lied zit gevoel, emotie, passie en feest.”, verklaart Anton. Naast die elementen bevat het nummer een hoog meezinggehalte en dat maakt het ook direct tot een waardig Dikdakkers-nummer. “We vinden ‘m goed, omdat het liedje al na één keer luisteren blijft hangen. Je zingt het zo gemakkelijk mee!”, aldus Hans.

Ieder EK of WK voetbal levert Nederland weer tientallen oranjehits op. Toch blijft het rondom het vrouwenvoetbal vaak stil. Zangduo de Dikdakkers en zanger Rene Karst brengen daar verandering in met hun nieuwe plaat: ‘Wij gaan voor goud’ voor het EK van 2017.

De Dikdakkers zijn ook te boeken met een aantal kindershows. Hun nieuwste is de Kidz-show met SNAPPIE, de kleine krokodil.  Daarnaast treden ze op met  De Cowboys en indianenshow en in de Sinterklaastijd met het Pepernotenfeest.

In 2017 lanceert de Dikdakkers een nieuwe kindershow. Ren je Rot met De Dikdakkers garantie voor spektakel!  Met de lancering van de Ren je Rot Show blaast feestduo De Dikdakkers een legendarische spelshow uit de jaren zeventig en tachtig nieuw leven in. ‘Wat is er nu leuker om met familie, vrienden, klasgenoten of collega’s te rennen in deze interactieve spelshow met hilarische prijzen?’