Radio NL Artiestenshow

Radio NL Artiestenshow

RADIONL is een snel groeiend radiostation dat zich gespecialiseerd heeft in Nederlandstalige muziek. Sinds enige jaren bestaat er de mogelijkheid om de DJ’s van dit station live aan het werk te zien tijdens de drive in shows. Al dan niet in combinatie met optredens van populaire Nederlandstalige artiesten.

Tijdens de 4 uur durende show wordt er Nederlandstalige muziek gedraaid. Bij een boeking van een show krijgt u radioreclame. Zes dagen voorafgaand aan het evenement worden er dagelijks 5 radiospotjes in de betreffende regio uitgezonden.

De artiestenshow is een complete drive-in show met een DJ/Presentator van RADIONL en drie optredens een half uur van verschillende artiesten.

U kunt kiezen (op basis van beschikbaarheid en combinatie) uit o.a.: A3aan Drost, Ed Nieman, Gré Parelmoer, Judith Peters, Auke & Ellen, Jan Spijkerman, Jan-Joost, John Enter, Ronnie van Bemmel, Roy Raymonds, Rocky Vosse, René Becker, Tygo Nendels, Jan van Est, Arjon, Kevin Paré, Jeffrey Kuipers, Gerry Holland, e.v.a.

Tegen meerprijs zijn ALLE Nederlandstalige artiesten in deze show bij te boeken!

Er geldt een korting op de volgende artiesten in combinatie met de RADIONL Artiestenshow: De Alpenzusjes, Rob Ronalds, Burdy, Bouke, René Karst, Ferry de Lits, Zware Jongens, Dikdakkers, Stef Ekkel, Rob van Daal.

De RADIONL Artiestenshow is inclusief:

Licht en geluid (B-set tot 800 personen).
RADIONL DJ/presentator.
3 nader te bepalen artiesten die elk 1 x 30 minuten optreden.
Veel give-aways, waaronder T-shirts, Caps, aanstekers, stickers, etc.
Vermelding in de RADIONL drive-in show agenda.
Vier uur durende show.
Aankondigingsposters