DJ Jeroen van Inkel

DJ Jeroen van Inkel

Presenteren is zijn vak, zijn passie, zijn talent! Dat bewijst hij al jaren achtereen op de Nederlandse radio. Marconi-award winnaar Jeroen van Inkel, 30 jaar marketingervaring, gevestigd ‘merk’, inspiratiebron voor vernieuwing.

Zijn voetsporen leiden van Radio Decibel via Radio Veronica en Radio 538 naar Q-music. Vanaf de start van het station is Jeroen iedere dag te horen. Maar ook op evenementen is Jeroen een graag geziene DJ. Tijdens zijn optredens maakt hij een ongekende mix van oud, fout en de hits van nu. Boek Jeroen solo of met The Party van Q-music.

Jeroen zet zijn presentatie-talent ook graag in om jouw evenement een extra dimensie te geven. Zijn kennis en interesses zijn eindeloos, zijn inlevingsvermogen is enorm en zijn enthousiasme is aanstekelijk. Jeroen brengt met passie, humor en spontaniteit jouw bedrijf, product of evenement op de juiste manier onder de aandacht.

De boodschap is helder, komt aan en, most of all, blijft hangen. Effectief, krachtig en succesvol. Dat is Jeroen van Inkel! Een must have op jouw event! ‘Try him’