Q Music Presents The Party

Q Music Presents The Party

Qmusic wil elke dag plezier, energie en een goed gevoel brengen in het leven van de luisteraar. Q zorgt voor een smile op je gezicht, maakt je enthousiast en geeft je zin in het leven. Datzelfde geldt voor the Party en het Foute Uur Live. Qmusic is een echte publiekstrekker voor elk openbaar event of bedrijfs/school- feest, breed inzetbaar voor elk publiek, met regelmatig uitverkochte optredens. Innovatief, vriendelijk, flexibel en kwaliteit zijn onze speerpunten.

Optredens zijn altijd voorzien van vriendelijke all-round Party DJ('s), gave Qmusic goodies, Stem-App, maatwerk poster, radioreclame in de week vooraf en het belangrijkste: Altijd Feest Garantie! Boek de complete show of het Foute Uur Live voor je event. READY TO PARTY?
Alles in 1 boeken:
Nieuw zijn de uitbreidingspakketten zoals extra geluid, (buiten) podium, zaallicht, extra show licht, Laser, Ledvloer, Special FX, Danseressen en alle soorten Artiesten. Zo kun je alles centraal regelen en ben je verzekerd van de beste prijs, kwaliteit en uitstraling.

Het Geluid:
De Party’s zijn voorzien van nieuwe hoogwaardige geluidssets van Martin Audio. Standaard is tot 600 personen, in een feesttent groter dan 15 bij 15 meter en openlucht is altijd extra geluid nodig (optioneel verkrijgbaar). Inprikken op een aanwezig PA is alleen nog mogelijk indien de kwaliteit overeenkomt. Ook zijn de DJ Booth's totaal vernieuwd.