Harten 10

Harten 10

Martien komt uit het duo Ekkel & Kleppie. Tineke zingt al jaren als solo zangeres. Samen kwamen ze op het idee om een duet op te nemen.

De single Geleend werd zo goed ontvangen zodat we ons idee als Harten 10 verder hebben uitgewerkt.. dit alles gebeurde in 2009 en wierp al snel zijn vruchten af. In januari 2010 is met de single Liefde maakt blind een enorme stap voorwaarts gemaakt en kregen we in een klap veel bekendheid door het nummer.

In april 2010 kwam het duo met het eerste album.(Liefde maakt blind) Nummers zoals Wat is Mooier, Liefde maakt blind en 'Ik wil je niet kwijt' gaven het duo nog meer bekendheid en vanaf toen ging het in een sneltrein vaart. In dat zelfde jaar nog werd er een kerstnummer geschreven waar het tweetal in de donkere dagen de fans tot zich wist te binden. Maar ook in 2011 is er hard gewerkt aan meerdere single's. Als ik het nu niet doe, Zo zoals je bent, als de zon weer schijnen gaat om er zo maar een paar te noemen.

Nu in 2012 is de tijd gekomen dat het duo weer een stapje hoger wou en nog meer mensen proberen te laten genieten van hun muziek. De nieuwe single 'Vrijheid' was de afknaller en had tot gevolg dat ze in mei een platencontract werd aangeboden door Klaas Prent van CD Hal Ruinen. Nu dit contract er lag kon alles in werking gezet worden voor het 2e Album met nog meer uiteenlopende nummers. Het album 'Vrijheid' werd zondag 24 juni 2012 gepresenteerd en kan wel eens hele rare maar mooie gevolgen hebben voor Harten 10.