Jacques Herb

Jacques Herb

Goede wijn behoeft geen krans.

Jacques Herb, misschien wel één van de beste zangers van Nederland is nog steeds volop actief in Nederland en België. Een optreden van Jacques Herb laat zich niet in een paar woorden omschrijven, maar is van de eerste tot en met de laatste minuut boeiend, perfect van repertoirekeuze en kwaliteit, maar bovenal gezellig.

Diverse meezingnummers, waaronder natuurlijk de megahits: "MANUELA" en "EEN MAN MAG NIET HUILEN" zullen de revue passeren en wat denkt u van het prachtige meeslepende Duitse "DU"!

Maar ook diverse nummers die U niet van Jacques verwacht, zo zult U even denken dat de geest van Elvis Presley aanwezig is, wanneer Jacques Herb een Rock & Rollmedley ten gehore brengt. Het kan allemaal!

Het gehele optreden is voorzien van vele visuele aspecten, zo dat U er geen moment van wilt missen. Als u iets anders wilt horen, ook dat kan, wat denkt u van een mooi nummer van Andrea Bocelli. U zult hier werkelijk kippenvel van krijgen om vervolgens in een vrolijke polonaise verder te feesten. Naast zijn al zeer afwisselend repertoire kan Jacques Herb op verzoek ook meer Duitse -Engelse - Italiaanse en populaire klassieke nummers brengen.

Kortom, het is één groot meezing-en dansfestijn en het optreden is veel te snel voorbij.

Jacques Herb staat voor:professionaliteit, gezelligheid, humor maar bovenal voor kwaliteit !!!