Helemaal Hollands

Helemaal Hollands

Na hun TV-optreden als Boyzone in de Henny Huisman’s Soundmixshow, is het Carlo&Leo voor de wind gegaan in de Nederlandse muziekwereld. De start begon met de megahit ‘I save the day’ waarmee zij wekenlang in de Top-40 stonden. Als Move-it zongen zij heel Nederland plat met hun Engels-talige optredens.

Toen Carlo&Leo in 2006 het roer omgooiden naar het Nederlandse lied verrasten zij heel muziekland met hun onnavolgbare hitmedleys en gingen zij verder onder de naam HELEMAAL HOLLANDS. Met grote successen als ‘de Ober’ – ‘Omdat ie zo mooi is’ – ‘Waar is dat feestje’ – en vele andere hits, werd HELEMAAL HOLLANDS een begrip niet alleen op vele evenementen in ons land maar ook ver daar buiten…!

Dankzij TV-programma’s als ‘Fort Boyard’, ‘Syndroom’ met Johnny de Mol, ‘Sterren Muziekfeest op het Plein’, ‘Hart voor Muziek’, ‘Toppers van Oranje’ enz is de naam Helemaal Hollands enorm bekend geworden.

Met hun jarenlange muziekervaring in diverse muziekstijlen is onlangs MEEZINGERS ,XL gelanceerd een avondvullend meezing-spektakel, waarvoor u ook terecht kunt op deze website. HELEMAAL HOLLANDS heeft de afgelopen jaren een aantal albums uitgebracht met als meest recente het succesvolle album EIGEN’WIJS’.

Op dit moment brengen Carlo&Leo nieuwe hits ook voor jouw feestje. Het optreden bestaat naast het Nederlandse repertoire nu ook uit Engels- en Duits-talige HITS en niet te vergeten stampende meezing-medleys.

Laat ook jouw evenement ‘HET FEEST DER HERKENNING’ zijn.