Het Feestteam

Het Feestteam

Het Feestteam wordt gevormd door Stan en Frank. Sinds 1999 is het Feestteam actief  (eerst onder de naam “Altijd Lazerus” )  om overal een groot feest neer te zetten. De award ‘Beste feestact van Nederland’ hebben de heren all meerder keren mogen ontvangen. Hun slogan is:  ‘Een feest is pas een feest als het Feestteam is geweest!‘

Het Feestteam weet met goede feestmuziek en een superstrakke podium-act het publiek te raken. Een glimlach verschijnt op ieders gezicht, de handen gaan in de lucht en iedereen gaat mee in de aanstekelijke feeststemming. De act straalt alleen maar positiviteit uit.

Het Feestteam is regelmatig te zien op tv en te horen op alle grote radiostations van Nederland en België. Ook verwierf het Feestteam landelijke bekendheid door optredens op het Museumplein tijdens Koninginnedag, en door optredens in oa. het Gelredome, de Kuip en de Ahoy.

Een greep uit hun hits: “Verdomd alleen”, “the A- team”, “Ik neem je mee” en in 2013 verschijnt in samenwerking met Dennie Christian de feestversie van de feestklassiekr: DE MARSIPULAMI.