De Alpenzusjes

De Alpenzusjes

Chantal van Geelen en Kirsten Stroek vormen samen de Alpenzusjes.

De twee vrolijke meiden kennen elkaar van hun opleiding aan het Brabants Conservatorium en Dansacademie te Tilburg waar hun vrienschap al snel aanvoelde als vriendinnen voor het leven. 

Chantal en Kirsten zijn zelf twee feestnummers die ervan houden om samen de tent op z’n kop te zetten en er een feest van te maken . Niks is te Gek, met hun feestmuziek maken ze het publiek “Helemaal Dol” !

Hun eerste hit “Naar voren, naar achter” uitgebracht in 2011 is tot op de dag van vandaag één van de meest gedraaide platen in het uitgaansleven. De opvolger was de “Jungledans“ die op zijn beurt werd opgevolgd door de hitsingle “Hutje op de Hei“. 

Na de hit “Kontebonke” wordt Nederland in 2014 in vervoering gebracht met een absoluut fabelachtig feestnummer:Hoemparapapa! 

En wat te denken van de najaarsrelease in 2014? Het fantastische “Wienie Wienie“. Een gezellig liedje waarbij je absoluut niet stil kan blijven zitten of staan! Door dit liedje kom je helemaal in de stemming voor het feestseizoen van carnaval en après-ski en oktoberfest.

Begin 2015 nemen de Alpenzusjes samen met Eric Dikeb en DJ Maurice een remix op van de grote hit “Volg de leraar”. 

De zomer single die daarop volgde heet ”Helemaal Dol”. Een nummer met een vrolijk jaren 90 tintje waardoor je niet stil kunt blijven staan en spontaan met de meiden mee gaat “gabberen”en “hakken”.

De single “Macho Hans” in 2016 volgde en ook de zomersingle “Haka”.

De nieuwe single van 2017 'Bergje Op Bergje Af' is een up-tempo feestknaller in de hoogste versnelling met torenhoog meezing- en feestgehalte. 

De Alpenzusjes brengen een moderne, feestelijke show met veel interactie, helemaal anno NU! 

Voor elke FEESTELIJKE gelegenheid krijgen Chantal en Kirsten het publiek gegarandeerd ‘ aan de gang’!

Zing mee met de hits… want waar De Alpenzusjes komen… wordt het een feest om van te dromen!