Dirk Meeldijk

Dirk Meeldijk

De Hillegomse volkszanger Dirk Meeldijk komt uit een gezin van 9 kinderen. Als kind was Dirk het vrolijkste ventje uit de buurt met veel kwajongensstreken. Het zingen zat Dirk al van kleins af aan in het bloed. Als 8-jarig jochie zong hij de liedjes van Heintje uit volle borst mee. Later ontdekte hij de muziek van Willy Alberti, Johnny Jordaan en André Hazes; Dirk’s grote voorbeelden. Na vele talentenjachten en karaoke optredens krijgt Dirk de smaak van het zingen steeds meer te pakken.
 
Nadat Dirk in contact kwam met producer Ronald Moonen besloten ze een single op te nemen. Met de single “Ik Hou Van Het Leven” scoorde Dirk een enorme kroegenhit en stond hiermee wekenlang in de vaderlandse hitlijsten.
 
In 2007 verscheen Dirk’s debuut album “Ik Hou Van Het Leven”. Dit album leverde nog meer hits op zoals ”’t Is Voorbij”, “In Mijn Kroegie” en “Vier Zomers Lang”. 
 
Onlangs verscheen Dirk’s tweede album, “Ik Ben Wie Ik Ben”; een titel die Dirk op het lijf geschreven is. Dirk is altijd zichzelf en is een man die van gezelligheid houdt. Die sfeer ademt het album dan ook uit; meezingers en prachtige levenspop, recht uit het hart gezongen. “Ik Ben Wie Ik Ben” bevat wederom succesvolle singles met “Ik Hou Van Jou”, “Ik Hou Van Het Leven (Goldfinger remix)” en “Adieu Adieu”.
 
Dirk Meeldijk is een écht “mensenmens”. Hij houdt van mensen om zich heen. Maar Dirk is ook punctueel en oprecht en verwacht dat dan ook van de mensen in zijn omgeving.
 
Dirk is zoals zijn liedjes; eerlijk, oprecht en hij doet alles recht uit het hart.
 
Een groot concert met een fantastische live band is Dirk’s grote droom. Deze droom zal hij in de toekomst ongetwijfeld gaan realiseren.