Scrum

Scrum

Scrum boeken voor een optreden?

Henri Jansen Evenementen Service is het boekingskantoor waar u alle bands en artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van coverband Scrum. 

Folk voor elk festival!

De wijze waarop Scrum de folkmuziek vertolkt, is in Nederland uniek. De muziek wordt omschreven als Powerfolk: Rock met Schotse en Ierse folkinvloeden, waarbij de bagpipe, de tin whistle, viool en de mandoline een grote rol spelen.

Een groot aantal feesten en festivals heeft in de afgelopen 9 jaar reeds kennis gemaakt met Scrum. En iedere keer is het publiek -net als de band zelf- laaiend enthousiast, met als gevolg dat een steeds groter groeiend aantal fans de band volgt. Afgelopen jaren zijn ook enkele festivals buiten Nederland aangedaan. En ook daar mag de band rekenen op een zeer enthousiast onthaal. Zo is de band uitgeroeid tot een van de hoogtepunten van het internationaal Folk Festival in Skagen Denemarken. In dat land mag de band op steeds meer bekendheid en fans rekenen.

Na het debuutalbum “Pro Libertate” en een akoestisch mini album verscheen in 2010 het album “Killing Time. De videoclip van de titeltrack wordt opgenomen in het online kanaal van Blank TV (’s werelds grootste onafhankelijke online music video channel). In het theaterseizoen 2010-2011, 2011-2012 én 2012-2013 tourt Scrum zeer succesvol met een akoestische show langs de vaderlandse theaters. Resultaat: razend enthousiaste reacties, uitverkochte zalen en een groeiend aantal fans. In 2012 verschijnt een eerste DVD van de band, een live registratie van de theatervoorstelling “A night at the pub”. Ook presenteert de band haar eigen single malt Scotch Whisky: Fior Càirdeas.

In 2013 wordt nieuw studiomateriaal van de band verwacht.

Scrum: 6 gedreven muzikanten met een voorliefde voor rauwe, eerlijke en spontane folkmuziek, die elk optreden tot het uiterste gaan en er samen met het publiek voor zorgen dat iedereen met een voldaan gevoel huiswaarts kan keren...

 

Scrum boeken voor een optreden?

Stel uw vrijblijvende vraag op deze pagina of boek nu bij Henri Jansen Evenementen Service.