Mulder & Mulder

Mulder & Mulder

Als oud lid van de Havenzangers weet Willem Mulder als geen ander hoe je een feestje moet bouwen. Daarom startte hij, samen met zoon Wesley, na het uiteenvallen van de Havenzangers het nieuwe feestduo Mulder & Mulder.

De eerste hits van het duo waren “Cheerio” en “Alarmfase Rood“. Deze twee hits stonden vele weken in de hitparade en zorgden ervoor dat Mulder & Mulder een plek veroverden op de Nederlandse podia.

Vanaf 2012 gaan Mulder en Mulder samenwerken met platenlabel Berk Music. Achtereenvolgens verschijnen “Ben in de hemel”,  BAM BAM! en Buttefly.

Het zijn drie top nummers die niet alleen feestelijk zijn, maar ook muzikaal zeer goed in elkaar zitten.

De eerste single van 2013 is: “In de hemel is geen bier” Een oud nummer van Dorus (Tom Manders) dat in een nieuw, hedendaags jasje is gestoken. De plaat doet het vooral tijdens carnaval enorm goed. In de zomer van hetzelfde jaar verschijnt “Holiday” (zomer, strand en zee).

Vader en zoon Mulder zijn de onbetwiste feest meesters van dit moment en zijn na zoveel hit-singles niet meer weg te denken uit het Nederlandstalige circuit. Met hun vrolijke, opzwepende repertoire, aangevuld met de grootste hits van de Havenzangers, weten ze tijdens optredens keer op keer weer te verrassen en is het “Feest voor jong en oud“.

Mulder & Mulder staan garant voor een spetterend optreden: één groot feest der herkenning!