HIKE

HIKE

HIKE boeken voor een optreden?

Henri Jansen Evenementen Service is het boekingskantoor waar u alle bands en artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van coverband HIKE.

Een zoveelste dertien in een dozijn biografie, gevuld met de mooiste woorden, prachtige complimenten en poëtische beschrijvingen van de waanzinnige grootsheid van de act,  zou de plank in het geval van de (cover)band HIKE volledig misslaan! De vier muzikanten van HIKE zijn hier namelijk véél te nuchter voor, en hebben dit helemaal niet nodig. Feestvierend Nederland weet namelijk al ruim voldoende bij het alleen al horen van de naam, of het zien van de vier bekende blokletters!

Na een onderbreking van 2,5 jaar staan de heren van HIKE weer te trappelen van ongeduld om te doen wat ze al sinds 1998 het liefste doen, namelijk het creëren van dampende gezelligheid en ultieme sfeer op ieder feest! En dat minstens 100 keer per jaar! Een feest met HIKE maakt indruk, en staat gegarandeerd in je geheugen gegrift; herinneringen zorgen jaren later nog voor een grote glimlach op je gezicht! Niet voor niets werd de band door Party Awards meerdere malen uitgeroepen tot ‘Populairste Feestband van Nederland’! En, hoe heet die zomerhit ook al weer? Lekker lekker in de zon!

Trivia:

  • HIKE staat al jaren aan de top van het Nederlandse covercircuit
  • HIKE is uitermate geschikt voor o.a. een tentfeest, pleinfeest, kermis, dancing, privéfeest, etc.
  • HIKE werd meerdere malen uitgeroepen tot ‘Populairste Feestband van Nederland’ door Party Awards
  • De HIKErmis is een eigen evenement van de band
  • HIKE schrijft ook eigen liedjes, in 2011 werd ‘Lekker Lekker in de Zon’ een ware zomerhit
  • HIKE had meerdere malen haar eigen docuserie op regionale TV

 

HIKE boeken voor een optreden?

Stel uw vrijblijvende vraag op deze pagina of boek nu bij Henri Jansen Evenementen Service.