Lead
Lead

Een enorme lading enthousiasme, de juiste dosis humor en een breed allround repertoire maakt Lead een band voor elk evenement.

Laat je meenemen in een waanzinnige muzikale wereldreis en ga mee met LEAD. 

Lead
Kraakthelder
Kraakthelder

Kraakthelder is een jonge, energieke allround coverband en staat garant voor een groot feest!

Met een covermix van de bekendste klassiekers, nederpophits en alle andere sfeerverhogende muziek weet Kraakthelder steeds weer "de tent" op de kop te zetten.

Kraakthelder
Flame Coverband
Flame Coverband
Flame Coverband “NEXT LEVEL” is een spetterende muzikale sensatie met energieke performers, bruisend van talent en ervaring.
 
Deze  allround coverband kenmerkt zich door enthousiasme, interactie, professionaliteit veelzijdigheid en kwaliteit.


Flame Coverband
Artiesten
Artiesten

Door een groot netwerk boekt u bij ons eenvoudig vele bekende en minder bekende Nederlandse artiesten.

Wij luisteren graag naar uw wensen, adviseren en verzorgen optredens van de leukste artiesten voor uw feest, zaal, plein, tent of evenement.

Artiesten
Barcode
Barcode

"ARE YOU READY TO BE ENTERTAINED?"

Een energiek frontduo van een klasse apart.

Een fundament van een band waar je u tegen zegt.

Een zinderende show met de beste hits en de leukste meezingers.

Een waanzinnige lichtshow met ledwall.

Barcode
Dirty Daddies
Dirty Daddies

Het woord coverband is af van het stoffige imago en de wervelende show van de witte brigade blijkt vrijwel onmogelijk te evenaren. Met hun explosieve energie, ‘alles to the max’ instelling en 120 hits in 120 minuten aanpak zijn de zeven mannen geliefde gasten geworden in feesttenten, op festivals en in de clubs. 

Dirty Daddies

Hartelijk welkom bij Henri Jansen Evenementen Service

Henri Jansen Evenementen Service is een evenementen-, management- en boekingsbureau uit Laren (Gld). Op deze site vindt u informatie over onze activiteiten en de verschillende vormen van entertainment die u via ons kunt boeken.

Mede dankzij onze trouwe klanten hebben wij meer dan 30 jaar ervaring in de entertainmentbranche. Wij leveren o.a. aan horeca, bedrijven, verenigingen, stichtingen, particulieren en diverse organisaties en evenementen.

Uiteraard kunnen wij niet alles op deze website vermelden. Mocht u niet kunnen vinden waar u naar op zoek bent,  aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. In principe kunnen wij elke Nederlandse artiest, zanger, zangeres, band, orkest, DJ, kindershow, etc. voor u boeken en regelen.

Gesteund door fantastische bands en artiesten kan Henri Jansen Evenementen Service u een uitstekend programma bieden voor elke gelegenheid.

Wij verzorgen de exclusieve boekingen van coverbands als Lead, Kraakthelder, Barcode, Flame Coverband, Bad Shoes, Full House Coverband, Kabaal enz. Bij ons boekingskantoor betaald u de juiste prijs en zonder extra kosten. Elke band heeft op onze website een eigen pagina met alle informatie en een boek nu knop om eenvoudig te boeken.

U kunt ons volgen via social media, u vraag stellen per mail en uiteraard staan wij u ook graag telefonisch te woord.