Mood

Mood

Mood boeken voor een optreden?

Henri Jansen Evenementen Service is het boekingskantoor waar u alle bands en artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van coverband Mood. 

Vijf jonge, fanatieke gasten brengen als live band de DJ-Experience naar je toe!

Met Stevige drumbeats, scheurende gitaren en vette basslines zorgen de vijf entertainers voor een totale live beleving. In combinatie met het energieke front duo, bestaande uit een fantastische zangeres en een geweldige zanger, is het plaatje compleet om elk feestje op zijn kop te zetten.

Met een uitgebreid repertoire van de laatste en beste hits, vetste dance en rock-standards komt iedereen aan zijn muzikale trekken.

Met passie en vol energie brengt MOOD orginele mixes en grandioze mashups wat zorgt voor een interactieve show vol spektakel.

De band, bestaande uit grotendeels muzikanten van verschillende conservatoria in Nederland, brengt muziek dat staat als een huis. Met de meegenomen ervaring uit voorgaande bands maken ze een verpletterende indruk die u nog lang bij zal blijven.

Ondersteund door een flitsende lichtshow en glashelder geluid, zorgt MOOD samen met Dutchstylez Eventsupport voor een show die knalt van begin tot eind.

Mood boeken voor een optreden?

Stel uw vrijblijvende vraag op deze pagina of boek nu bij Henri Jansen Evenementen Service.