Reeperbahner Stimmungsmacher

Reeperbahner Stimmungsmacher

Reeperbahner Stimmungsmacher boeken voor een optreden?

Henri Jansen Evenementen Service is het boekingskantoor waar u alle bands en artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van coverband Reeperbahner Stimmungsmacher. 

Wie zijn in vredesnaam de "Reeperbahner Stimmungsmacher" !!??

De bandleden die beter bekend staan als Martijn zum Wolthaus, Arno von Moatman, Diederik von Schnorrewinz, Rico von Tschwenhaar en Heinz aus der Wasserecke brengen een wel heel speciale parodie op de schlagermuziek. Nummers als "Wodka und 'ne Snalle", "Fiësta Mexicana" en kaskraker "ein Festival der Liebe" klinken in de Reeperbahner-versie als nooit tevoren. Het schijnt zelfs dat laatst genoemd nummer in de versie van de Reeperbahner Stimmungsmacher het favoriete lied van "der Rudi" Carrell war!! Super nicht ??

De 'stimmung' brengen zij er zeker in. Naast de duitse nummers is het "Reeper"-toire inmiddels sterk uitgebreid met andere bekende engels- en
nederlandstalige kaskrakers!!! (o.a. Elvis, fleetwood mac, the Scene, Normaal, BZN,  Johnny Cash, Boudewijn de Groot, Boh foi toch, AC/DC , Neil Diamond, Chuck Berry, Bruce Springsteen, Peter Koelewijn  e.v.a)
Uiteraard allemaal uitgevoerd in de legendarische en beruchte "Reeperbahner"versie.
,"Wij staan garant voor een grandioze show, waar je het kippenvel de volgende dag nog meters hoog van op de armen staat'', aldus de Reeperbahner Stimmungsmacher. De show is een belangrijk onderdeel van een optreden, maar het muzikale gedeelte wordt zeker niet vergeten. De ritmesectie, bestaande uit bassist Martijn zum Wolthaus, gitarist Rico von Tschwenhaar en drummer Arno von Moatman, zorgt ervoor dat de nummers strak blijven klinken. Gitarist Diederik von Schnorrewinz speelt eerste viool en soms een solo. Het stemgeluid van Heinz aus der Wasserecke is uniek en zou zelfs wijlen Bon Scott versteld doen staan.

Na de show maken de heren graag tijd voor de fans, vooral de vrouwelijke. Ze zijn nooit te beroerd om een handtekening of een "Liebesgruss aus der Lederhose" uit te delen. "We zijn gewone jongens die lekkere rock und roll spelen" is het commentaar.

Reeperbahner Stimmungsmacher boeken voor een optreden?

Stel uw vrijblijvende vraag op deze pagina of boek nu bij Henri Jansen Evenementen Service.