Partyband Heer en Meester

Partyband Heer en Meester

Duo Heer en Meester is een gevarieerd en moderne duo dat naast haar muzikale talent ook nog eens een lust voor het oog is...

De moderne apparatuur maakt het tegenwoordig mogelijk om ook met een kleine bezetting van 2 personen, het geluid van de originele muziek zo exact mogelijk neer te zetten.

Of u nou een feest van 40 of een evenement met 1000 bezoekers hebt, ze zijn klein genoeg maar ook groot genoeg. Beide zijn geroutineerde musici en hebben hun sporen ruim verdiend in de jarenlange ervaring van muziek en entertainment.

Duo Heer en Meester kan zeer ingetogen musiceren maar flink 'uit je dak gaan' is hun specialiteit.  Van rock tot wals en van Nederlandstalig tot trance en Top 40. De muziekstijlen volgen elkaar in hoog tempo op. Duo Heer en Meester bereikt doorgaans samen met de gasten altijd weer het hoogste punt waarbij alle remmen losgaan en 'het dak eraf gaat'.

Uit eigen beheer wordt de show versterkt d.m.v. een goed regelbare high-end P.A. installatie en een flitsende lichtshow met vele soorten effecten om de adrenalinestroom goed op gang te brengen. Dit in combinatie met het enthousiasme en de ervaring van Duo Heer en Meester maakt hun muziek geschikt voor een bruisende Bruiloft, een knallend bedrijfsfeest, een kermis, een Abraham-, Sarafeest of welk feest dan ook……

Met andere woorden: Duo Heer en Meester ziet er fantastisch uit!
Kleding, geluid en licht, niets ontbreekt aan dit duo!

'Cause your party, our Job

Duo Heer en Meester boeken voor een optreden?
Stel uw vrijblijvende vraag op deze pagina of boek nu bij Henri Jansen Evenementen Service.